Actueel

We willen graag iedereen goed op de hoogte houden van leuke activiteiten, mededelingen en aankondigingen. Hiervoor gebruiken we diverse kanalen. De algemene berichten zijn voor iedereen toegankelijk in de nieuwsbrieven of op Facebook. Berichten en foto's bestemd voor ouders/verzorgers zijn te vinden in het ouderportal MijnSchool.

 

In de nieuwsbrieven vindt u het actuele nieuws en algemene informatie die voor eenieder toegankelijk is. De nieuwsbrief verschijnt eens per maand. Soms schrijven de leerlingen een eigen artikel in de nieuwsbrief.

Klik hier om naar de nieuwsbrieven te gaan.

 

Kindcentrum De Veldkei is actief op Facebook. Op onze Facebookpagina plaatsen we aankondigingen, oproepen en soms foto's van activiteiten. De Facebookpagina is openbaar en voor iedereen toegankelijk (ook zonder Facebookaccount).

Klik hier om naar onze openbare Facebookpagina te gaan.

 

Foto's van activiteiten en mededelingen voor ouders/verzorgers zijn te vinden via het ouderportal Social Schools. We vinden de privacy van alle kinderen op Kindcentrum De Veldkei erg belangrijk. Hierom is het ouderportal alleen voor ouders/verzorgers toegankelijk. Bent u ouder/verzorger en heeft u nog geen toegang? Neemt u dan contact op met onze administratie via info@obs-veldkei-assen.nl of kom 's ochtends langs, dan regelen wij de toegang direct.

Klik hier om naar Social Schools te gaan.